Privatlivspolitik

Dette website ejes og udbydes af: Lolland-Falsters Folketidende A/S

Tværgade 20, 4800 Nykøbing F. Telefon: 54 88 02 00 Email: info@femernreport.com

Adm. direktør: Ole Sloth
Ansv. chefredaktør: Lars Hovgaard
Chef for GDPR compliance: digital- og projektdirektør, Michael M. Benzon
Redaktør: Bernt Hertz Jensen

Retningslinier for behandling af personoplysninger på FemernReport.com

Ved besøg på FemernReport.com, indsamler vi oplysninger om dit besøg. Nedenfor kan du læse om de oplysninger vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer. Du skal være opmærksom på at du accepterer vores retningslinjer, når du besøger FemernReport.com og de andre websteder denne persondatapolitik dækker.

Oplysningerne indsamles kun med din tilladelse. Efterfølgende behandling sker på grundlag af dit samtykke og i særlige tilfælde på grundlag af legitim interesse. Under indstillinger kan du se detaljerede oplysninger om alle dataansvarlige, formål og hvordan du kan gøre indsigelse mod behandling.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores persondata politik, ligesom vi ikke indsamler oplysninger, der kan henføres til dig uden at vi også fortæller dig om, hvordan du kan undgå det. Generelt skal du være opmærksom på, at du som internetbruger efterlader dig elektroniske spor, og at det giver andre mulighed for at følge din færden på nettet.

Hvilken information indsamler vi om dig?

Den information vi indsamler om dig kan deles i to kategorier:
1. Personhenførbare oplysninger
2. Ikke-personlige oplysninger

Vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger uden at du selv har givet os disse oplysninger. F.eks. ved at registrere dig, købe en vare eller deltage i en undersøgelse.

Alle er velkomne, men for at få det fulde udbytte af alle funktioner på FemernReport.com er det i en række situationer nødvendigt at du identificerer dig, ved oprettelse af en brugerkonto på sitet f.eks. hvis du vil kommentere på artikler eller skrive læserbreve.

Oprettelse af brugerkonto (abonnent)
Når du opretter en konto, beder vi dig oplyse dit fulde navn, email, sprog du ønsker at læse på samt en selvvalgt adgangskode.

1.1 Abonnementsservice

For at kunne håndtere dit abonnement er det nødvendigt at du identificerer dig enten ved hjælp af dit abonnementsnummer eller ved hjælp af telefonnummer og postnummer. Abonnementsdata på tidligere abonnementer gemmes til eventuel senere brug. Disse kan slettes, hvis det ønskes. Alle oplysninger behandles fortroligt.

1.2 Adgang til artikel indholdet

Hvis du har abonnement på FemernReport har du adgang til alt indholdet. Abonnementsdata gemmes i vores abonnement system, HubSpot. Alle oplysninger behandles fortroligt.

1.3 Nyhedsbrev

For at kunne modtage nyhedsbrevet fra FemernReport.com er det nødvendigt, at du oplyser din e-mail adresse – ellers kan vi ikke sende det til dig. Vi beder kun om navn og e-mail ved tilmelding til vores nyhedsbrev.

Du kan til hver en tid afmelde dig vores nyhedsbrev. Det sker via linket i bunden af alle nyhedsbreve. Vi anvender Mailchimp til udsendelse af vores nyhedsbrev.

1.4 Indsamling via formularer

Når du anvender formularer på FemernReport.com, til eksempelvis et prøve abonnement indsender du dine data til os via en sikker forbindelse.

De data vi indsamler i formularer, anvendes alene til at foretage den nødvendige behandling der anmodes om. Straks behandlingen er gennemført, slettes alle modtagne data.

1.7 Konkurrencer og særlige tilbud

Fra tid til anden afvikler vi konkurrencer og vi indsamler i denne forbindelse typisk navn og e-mail adresse. Deltagelse i konkurrencer afholdt af FemernReport, er altid frivillig.

Du kan til hver en tid anmode om at få indsigt i hvad vi har indsamlet, samt anmode om at det slettes, såfremt deltagelse alligevel ikke ønskes.

E-mails indsamlet i forbindelse med en konkurrence, anvendes alene til brug for deltagelse i konkurrencen. Det kan være til påmindelse om deltagelse, information om præmier og vindere mv.

Konkurrencer afholdt af FemernReport, vil altid være tydeligt markeret med os som afsender.

2. Ikke personlige oplysninger

På forskellig vis indsamler vi digitale oplysninger om dit besøg. Ingen af disse oplysninger gør det muligt at spore dig som person, men alene til den enhed, hvorfra du har opnået adgang.

2.1 Cookies

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse på FemernReport.com bedre. En cookie er en lille stump data, der gemmes i din browser og som kan læses af enten os eller en af vores partnere.

En cookie indeholder information såsom f.eks. dine indstillinger på computeren, indhold af en indkøbskurv, interne serverdata eller andre data brugt af vores server. Cookies er ikke programmer, der kører på din maskine, men små stumper tekstdata, der sendes frem og tilbage til og fra din computer. Cookies fra os er ikke skadelige.

Vi skelner mellem om cookien har os som afsender (førsteparts cookies) eller en af vores partnere – f.eks. annoncører – som afsender (tredjeparts cookies).Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for hvilke cookies, der bliver sat på din computer. Vi sætter kun blivende cookies for at kunne gøre dit besøg så godt som muligt. Vi bruger de indsamlede oplysninger til viden om adfærd på vores sites, visning af annoncer, levering af varer og services og i forbindelse med brugergenereret indhold.

Kan cookies udspionere min computer?

Nej. Cookies udsætter ikke din computer for sikkerhedsrisici. Cookies er ikke aktive programmer. De udspionerer ikke filer på computeren og er heller ikke i stand til at sprede virus eller anden skadelig software.

Indeholder cookies persondata?

Nej, cookies fra seriøse udbydere indeholder aldrig persondata. Det ville være ulogisk at gemme personlige oplysninger i en cookie. Sitet, der registrer personlige oplysinger, vil typisk gemme et ID i en cookie, der kan anvendes til at identificere dine data på websitets databaser. Bemærk: Det er kun i specielle former for brug som for eksempel online banking, og efter udtrykkeligt samtykke fra din side, at det det er tilladt af gemme personrelaterede eller personidentificerende data. I de tilfælde skal udbyderen overholde gældende databeskyttelseslove. Brugere skal være informeret om oplagringen af personidentificerende informationer og om formålet med oplagringen. I de fleste andre former for brug indeholder cookies kun en generel browsergenkendelse eller er knyttet til anonyme data som for eksempel produktgrupper.

Kan man kontrollere cookies?

Man kan indstille alle browsere til, at cookies kun accepteres på opfordring. Man kan også udelukkende acceptere cookies fra servere, man lige har besøgt. Alle browsere indeholder funktioner, som muliggør selektiv sletning af cookies. Accept af cookies kan også slås fra generelt, men så må man tage højde for, at der sker begrænsninger i brugervenligheden ved onlinetilbud.

 FemernReport.com bruger vi en række 3. parts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan altid vælge at afvise 3. parts cookies i din browser.

Disse cookies bruges af vores partnere, til at styre at du ikke får vist indhold såsom artikler og cookies igen og igen, og dels til at sikre, at du får vist relevante artikler og indhold.

Cookie baseret browser data videregives kun til tredieparter, i anonymiseret form og indeholder ikke personhenførbar information. Visse af disse samarbejdspartnere kan efterfølgende dele information med andre annoncører eller tilhørende sites.

Du kan til hver en tid, trække dit samtykke tilbage, og det kan gøres via indstillingerne i vores CMP, som du kan finde ved klik på “Cookie indstillinger”

Cookie indstillinger

Du kan altid ændre eller trække dit samtykke tilbage under cookieindstillinger under menuen oppe i højre hjørne eller nederst på siden.

Sådan sletter eller blokerer du cookies

Slet cookies på Microsoft Edge

Slet cookies på Mozilla Firefox browser

Slet cookies på Google Chrome browser

Slet cookies på Safari browser

Slet cookies på Opera browser

Slet cookies på iPad, iPhone, iPod touch

Slet cookies på Android telefoner

Cookies og data indsamles i samarbejde med

Google (Bannere)

Facebook og Instagram (Annoncering)

Mailchimp (Udsendelse af nyhedsbrev)

Complianz (CMP og cookieliste)

Plausible (analyse og statistik)

Alle ovenstående 3. parts data behandlere lever op til EU’s gældende krav om behandling af data/oplysninger. Alle data udveksles i anonymiseret form, og er dermed ikke personhenførbar. IP adresser anonymiseres, via maskering af de sidste cifre i adressen.

Google Ad Manager

Vores adserverleverandør, og dermed systemet som håndterer alle bannere på FemernReport.com. I den forbindelse henviser vi til IAB’s liste over godkendte leverandører http://advertisingconsent.eu/transparency-consent-framework-global-vendor-list/

Din accept

Du accepterer ovenstående retningslinjer, når du besøger FemernReport.com og sites der relaterer hertil.

Vores privatlivspolitik dækker også de domæner, der fører brugerne videre til FemernReport.com.

Kontakt

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakte os på info@femernreport.com

Du kan også kontakte vores Chef for GDPR Compliance ved at sende en mail til vores helpdesk med emnet GDPR.

Klage

Hvis du er utilfreds med vores behandling af personoplysninger eller ikke mener vores behandling lever op til gældende lovgivning, kan du indgive en klage til Datatilsynet.

Du finder deres kontaktoplysninger på deres hjemmeside www.datatilsynet.dk