Om FemernReport

FemernReport

FemernReport er daglige nyheder om avanceret højteknologi, tung jord- og betonproduktion, supply-chain-management, logistik, miljø, marineteknik, HR, forskning, uddannelse, faglige forhold, ledelse, politik og alt det andet, der kommer i spil, når man skal forbinde to nationer med verdens længste sænketunnel.

Køb et abonnement til FemernReport:
Ring (+45) 5488 0900

Kontakt os på
info@femernreport.com

Kontakt redaktionen
tip@femernreport.com

Femern Bælt-byggeriet er danmarkshistorien største anlægsprojekt, Nordeuropas største byggeplads, én af Lolland-Falsters største arbejdspladser og verdens største sænketunnel. Femern Bælt-tunnelen bliver væsentlig og kritisk infrastruktur og kommer til at ændre danmarkskortet og Danmark for altid.

FemernReport er født i vandkanten af Femern Bælt som barn af Lolland-Falsters Folketidende. Vi kender med andre ord farvandet – både i bæltet og i nyhedsbilledet, og det er FemernReports mission at være læsernes lods i de kommende (mindst) syv år, indtil der er etableret fast forbindelse mellem Lolland og Femern. Og hvem ved, hvad der så sker, når Hamborg pludselig er lige så tæt på som København?

FemernReport er uafhængig, kritisk og fair online-journalistik til læsere, der efterspørger kvalitetsindhold om erhverv og det institutionelle og civile liv i tilknytning til Femern Bælt-projektet. Det betyder nye journalistiske tilgange og vinkler, set gennem et provinsmedies prisme, til historier om politiske, samfundsrelaterede og kulturelle forhold.

FemernReport.com er ejet af Folketidende Gruppen (Lolland-Falsters Folketidende A/S).