Nyhedsbrevsvilkår

1.1 Nyhedsbreve
For at kunne modtage nyhedsbrevet fra FemernReport.com er det nødvendigt, at du oplyser din e-mail adresse – ellers kan vi ikke sende det til dig. Vi beder kun om navn og e-mail ved tilmelding til vores nyhedsbrev.

Du kan til hver en tid afmelde dig vores nyhedsbrev. Det sker via linket i bunden af alle nyhedsbreve. Vi anvender Mailchimp til udsendelse af vores nyhedsbrev.

1.2 Spørgeskemaer
For at vide mere om vores brugere gennemfører vi indimellem spørgeskemaundersøgelser. Det er forskelligt, hvad der bliver spurgt om i disse undersøgelser, men du kan altid vælge at deltage uden at oplyse, hvem du er – ligesom det er helt frivilligt, om du vil svare på spørgsmålene. Dit besøg på vores sites eller dine muligheder på vores sites afhænger ikke af, om du deltager i undersøgelserne, men da vi gennemfører dem for at forbedre brugeroplevelsen eller blive bedre, sætter vi pris på din deltagelse.

Du bør aldrig svare på undersøgelser, der ikke har en tydelig og kendt afsender.

1.3 Konkurrencer og særlige tilbud
Fra tid til anden afvikler vi konkurrencer og vi indsamler i denne forbindelse typisk navn og e-mail adresse. Deltagelse i konkurrencer afholdt af FemernReport, er altid frivillig.

Du kan til hver en tid anmode om at få indsigt i hvad vi har indsamlet, samt anmode om at det slettes, såfremt deltagelse alligevel ikke ønskes.

E-mails indsamlet i forbindelse med en konkurrence, anvendes alene til brug for deltagelse i konkurrencen. Det kan være til påmindelse om deltagelse, information om præmier og vindere mv.

Konkurrencer afholdt af FemernReport, vil altid være tydeligt markeret med os som afsender.