Syn for sagn

Femernprojektet er først og fremmest stort. Bogstavelig talt helt ufatteligt stort. Her på FemernReport gør vi hver dag vores bedste for at formidle, præcist hvor stort, komplekst og altforandrende, projektet er. Og vi skal være de første til at indrømme, at det er svært at sætte ord på. Man er faktisk nødt til at se det selv for at forstå, hvilken skala ting foregår på på byggepladsen i Rødbyhavn.

Så når FLC inviterer medarbejdernes familier på besøg, og Femern A/S arrangerer nabodage og producerer dronevideoer, så får vi almindelige dødelige en håndgribelig idé om, hvad og hvor meget der egentlig foregår.

Kig med, kig forbi og få en idé om, hvad der egentlig sker derude i vandkanten.

Tak for at læse med og invitere indenfor i indbakken.

Bernt Hertz Jensen
Redaktør

Wicotec Kirkebjerg sælger maskinparken til GSV – og lejer den tilbage

Aarsleff-selskabet Wicotec Kirkebjerg sælger deres fossildrevne maskinpark til stor-udlejeren GSV. Wicotec vil i fremtiden leje elektriske maskiner, når de kan, for at skærpe den grønne profil.

550 til familiedag på byggepladsen

I weekenden åbnede FLC Nordeuropas største byggeplads for de ansattes familier. Familiedagen blev noget af et tilløbsstykke, da byggepladsen normalt er lukket land for udefrakommende.

Femern-arbejdere skal passe på fingrene

Cirka halvdelen af de arbejdsulykker, der registreres på Femernbyggeriet, går ud over fingre og hænder. Femern A/S har nu sat gang i en kampagne, der skal øge medarbejdernes fokus på risikoen.

To minutters flyvetur gennem tunnelfabrikken

Kom med på en flyvetur gennem Danmarks største byggeplads optaget med en FPV (First Person View)-drone og kom helt tæt på – inden støbearbejdet går i gang.

Annonce