Samarbejde giver ordrer i bogen

”Hellere lille og vågen end stor og doven”, ”Liden tue kan vælte stort læs” og ”Man skal ikke slå større brød op, end ovnen kan bage” – det skorter ikke på idiomer, der dybest set handler om, at småt er godt.

Hvis man vil gøre sig gældende i forhold til verdens største sænketunnel, så kræver det imidlertid ofte lidt flere kræfter, end en lille virksomhed kan mønstre.

Samarbejdet mellem en mindre stålvirksomhed og en bådebygger i Bredgaard Steel ApS viser, at én plus én godt kan blive til mere end to. Det er vigtigt at kende sin begrænsning, men vigtigere at vide, hvem der kan hjælpe en ud af den.

Tak for at læse med og invitere indenfor i mailbunken.

Bernt Hertz Jensen
Redaktør

Samarbejde mellem bådebyggere og smede gav Femern-ordrer

Sommetider gør størrelsen bare en forskel. Bredgaard Steel ApS er et skoleeksempel på, hvorfor det kan være en god idé for to virksomheder at slå sig sammen for at få Femern-opgaver.

Femern A/S søger leverandør af sten til rev

Femern A/S skal etablere nye rev ud for Femern til erstatning for den natur, der går tabt ved etableringen af Femernforbindelsen. Nu leder statens bygherreselskab efter en leverandør af en ordentlig bunke sten.

Vikarbureau siger fra overfor løndumping og trækker sig fra Femernprojektet

BlueCollar A/S ønsker ikke at rekruttere udenlandske arbejdere til Femern-projektet, da de lønninger, som arbejderne er blevet tilbudt af FLC’s underleverandører, ikke lever op til vikarbureauets krav.

12 anbefalinger til bæredygtig bygge-/anlægsbranche

Hvis det skal lykkes at skabe et bæredygtigt byggeri, skal bygherrer, ingeniører, arkitekter, entreprenører, materialeleverandører og driftsherrer samarbejde på tværs. Molio og ConTech Lab har 12 gode idéer.

Ledige job