Kattegate

Det statslige holdingselskab Sund & Bælt har fuld fart på. Men en gang imellem skal man stoppe op og tjekke, at man har alle med. Det glemte Sund & Bælt, da holdingselskabet sendte en rådgivningsopgave til 80 millioner kroner i forbindelse med en fast forbindelse over Kattegat i udbud. Sund & Bælt havde ikke mandat til at gå videre med undersøgelserne. Så måtte Sund & Bælt trække udbuddet tilbage, inden juristerne ude hos rådgiverne overhovedet havde nået at læse udbudsmaterialet indenad. Frem og tilbage er lige langt.

Tak for pladsen i indbakken og tak for at læse med.

Bernt Hertz Jensen
Redaktør

Sund & Bælt trækker Kattegat-udbud tilbage

Efter en del forvirring trækker Sund & Bælt nu udbuddet om konsulentydelser til Kattegatforbindelse tilbage.

Kattegatforbindelsen spøger i Sund & Bælt

Sund & Bælt har sat gang i et udbud vedrørende rådgivning om en fast forbindelse over Kattegat – uden at informere transportministeren. Det skriver politiken.dk.

Tyskland skal have øjnene op for Femern-integration

Hansebelt vil bruge Femern projektet som løftestang for mere regionalt samarbejde hen over Femern Bælt. En garvet Tysklandskender mener dog, der kommer til at gå lidt tid endnu.

Bæredygtig beton kalder til konference

Bæredygtig Beton-initiativet arbejder for, at betonbyggeriets CO2 skal være halveret i 2030. Til november afholder initiativet sin anden konference, hvor der skal gøres status på målsætningen.