Her er køreplanen for elementfabrikkens fremtid

Så er processen hen imod at bevare tunnelelementfabrikken i Rødbyhavn, når tunnelen er færdig sat i gang. 48.000 kvadratmeter under tag med højt til loftet og egen havn. Fuldt udstyret med kraner i loftet på enorm byggemodnet grund uden naboer. Lolland Kommune glæder sig, Sund & Bælt glæder sig, og fremtidige mega-byggeprojekter kan også godt begynde at glæde sig. For når først, der ligger en fabrik, så skal den også lave noget. Først er der dog lige detaljen med at få vedtaget den nye anlægslov, men det ligner en formalitet – også for det nyvalgte Folketing.

Tak for pladsen i indbakken og tak for at læse med.

Bernt Hertz Jensen
Redaktør

Køreplanen er klar for elementfabrikkens fremtid

Sund & Bælt har sat gang i processen hen imod en bevarelse af tunnelelementfabrikken ved Rødbyhavn. Nu er spørgsmålet, hvem der vil drive fabrikken, når sidste element til Femerntunnellen er sat i søen i 2028.

Ler i betonen og genbrugsstål for fremtiden

Bæredygtigt byggeri står højt på dagsordenen fra 2023, hvor bygningsreglementet sætter grænser for byggeriers CO2-udledning. Det var tydeligt på året Building Green-messe i Forum.

Løftegrej til offshore i høj kurs

Leverandør til Femern-projektet Nos A/S oplever stigende efterspørgsel på alt slags løfte- og surringsgrej og stålwirer.

Mystisk håndværkerhotel på villaopkøb i Rødby

Nystartet virksomhed på har gjort en god ejendomshandel i Rødby. Håndværkerhotellet og Ejendomme ApS ønsker dog ikke at tale med pressen.