Går den så går den

Tit er det bedre at bede om tilgivelse end tilladelse, siger man. Men hvis det glipper, så har det konsekvenser. På Adapteos kontorhotel i Rødbyhavn er det nu de 20 virksomheder, der har lejet sig ind for at være tæt på Femernbyggeriet, der må bære konsekvensen af, at udlejeren ikke havde læst lokalplanen indenad. Kontorhotellet skal være væk første maj, og lejerne må finde et andet sted at være.

Kontorhotel eller kontorfællesskab giver både mulighed for fysisk tilstedeværelse i nærheden af potentielle kunder og opgaver, og det giver en unik mulighed for at skabe og vedligeholde netværk. Men man skal altså have lov til at være der.

Tak for at invitere indenfor i indbakken og tak for at læse med.

Bernt Hertz Jensen
Redaktør

Kontorhotel i strid med lokalplanen – 20 virksomheder skal flytte

Adapteos kontorhotel i Rødbyhavn er opført i strid med lokalplanen for området, og de 20 lejere er blevet opsagt og skal være ude senest første maj.

Helsingør og Helsingborg vil også have fast forbindelse

Der er indtil flere forslag om yderligere en fast forbindelse over Øresund mellem Danmark og Sverige. I Helsingborg er man nu ved at lave en sammenfatning til Trafikverket om mulighederne for en forbindelse til Helsingør.

Vil blive i Rødbyhavn efter opsigelse

Europcar vil finde ny kontorplads i Rødbyhavn, efter lejerne i Adapteos Kontorhotel er blevet opsagt.

Små og mellemstore virksomheder får hjælp til digitalisering

Op mod 1000 virksomheder kan få hjælp til digitalisering af deres administration, produktion, salg eller produkt.

Ledige job