Formalisér kompetencerne

Femern Bælt-regionen har alle muligheder for at få en førerposition indenfor både mega-infrastruktur og grøn omstilling. Femern-projektet, massiv fjernvarmeudrulning og sol- og vindenergiprojekter kan bane vejen. Men det er ikke nok at sige, man er førende i bæredygtighed og grøn omstilling og pege på et par konkrete projekter – det er elastik i metermål..

Forslaget fra CELF om et certifikat i grøn omstilling er en god idé, fordi det gør det muligt at opstille konkrete kriterier og målsætninger for både virksomheders og medarbejdernes kompetencer udi bæredygtighed og grøn omstilling. Det er et salgsargument for fremtiden og en gevinst for hele planeten.

Tak for pladsen i indbakken og tak for at læse med.

Bernt Hertz Jensen
Redaktør

Erhvervsskole foreslår certifikat i grøn omstilling

Hvis Danmark skal have – og fastholde – førerpositionen indenfor den grønne omstilling i bygge- og anlægssektoren, så skal medarbejdernes kompetencer formaliseres, foreslår CELF.

Tunnelportal og panelfabrik tager form

Elementfabrikken, der skal støbe de 89 betonelementer, Femerntunnelen udgøres af, skal have noget at arbejde med. Det kommer blandt andet fra panelfabrikken, der er ved at være klar til produktion.

Lidt af en mundfuld: Skulle servere pølser til 1.100 på 30 minutter

Udlejer af festudstyr, pølsevogne og toiletvogne fik travlt, da der kom bud efter ham i forbindelse med kæmpe rejsegilde.

De rykker ud når teknikken svigter offshore

Når teknikken svigter om bord på arbejdsskibene, eller motoren siger mærkelige lyde, rykker de skibstekniske eksperter fra K.J. Elektro A/S ud.

Ledige job