Ferieaktivitet på vej

Sommeren står for døren og dermed det store turistrykind. I år bliver første sommer med fuld aktivitet på Femernprojektet. Det kommer til at betyde, at alt hvad der findes af hotelværelser, ferielejligheder og sommerhuse er udlejet.

Allerede i dag bor Femernfolket i minihytter ved vandrerhjem og campingpladser, og hvis man ikke har reserveret i forvejen, skal man ikke nødvendigvis regne med, at kunne finde plads til en ferierende familie i en uge.

Lolland-Falster skal imidlertid vænne sig til tanken. Hotelprojekterne på Lollands sydkyst er på og den længste sydvendte strand i Europa, hvor temperaturen er tålelig om sommeren kommer til at ligge bare et par timers køretid fra et millionpublikum. I dag er der travlt med arbejdet på Femernforbindelsen. Om nogle år bliver der travlt med at holde fri.

Tak for pladsen i indbakken og tak for at læse med.

Bernt Hertz Jensen
Redaktør

Anlægsarbejder for to milliarder kroner på tre måneder

På årets første tre måneder, har Sund & Bælt investeret for næsten to milliarder kroner, og Femernprojektet tegner sig for broderparten. Det viser kvartalsregnskabet for Sund & Bælt. Regnskabet viser samtidig kraftig vækst i antallet af personbiler over Øresundsbroen.

Femern A/S afviser urent trav og mundtlige aftaler

Øresund Bådservice og Femern A/S indgik en aftale om at standse samarbejdet i 2012. Af den aftale fremgik det, at ingen af parterne have yderligere krav, oplyser Femern A/S. Konkursramt skibsreder har, ifølge bygherreselskabet, således intet at komme efter.

Femern-folk bor i minihytter i Maribo

Der er stor efterspørgsel fra Femern-folk og håndværkere på afledte projekter på at leje minihytter hos Danhostel Maribo.

Annonce