FemernReport går på påskeferie

I dag har FemernReport været online i et halvt år. Vi er glade og taknemmelige for at være blevet et samlingspunkt for virksomhederne på og omkring Femernprojektet, og vi er pavestolte, ydmyge og glade over den fantastiske modtagelse vores lille ny har fået.

Hver gang, vi udsender et nyhedsbrev, så er modtagerlisten blevet længere, og vi oplever også en kontinuerlig stigning i antallet af daglige besøgende på sitet.

Femernregionen er fremtidens region, og FemernReport er fremtidens nichemedie. Og fremtiden tegner lys for både region og medie.

I anledning af den tilstundende højtid, tager vi lige en god uges ferie, og vi glæder os til at være tilbage tirsdag den 11. april.

Tak for at læse med, tak for pladsen i indbakken og rigtig god påske.

Bernt Hertz Jensen
Redaktør

FLC er stadig på indkøb

De fleste store kontrakter er på plads, men der er til gengæld en masse mindre ting, FLC stadig mangler. Det var budskabet fra indkøbschef Vagn Rahbeck til de fremmødte på FB Suplliers generalforsamling torsdag.

Pris skal skabe fælles sikkerhedskultur

FLC belønner medarbejdere, der tager sikkerheden alvorligt på Danmarks største byggeplads. Og indtil nu har det virket.

Next stop Business Park Falster

Femernregionen breder sig til Falster. Der ventes øget interesse for erhvervsparken ved afkørsel 43 ved Nørre Alslev nu, hvor Maribo Erhvervspark er fuldt booket i første etape.

Intelligente bulldozere på Femern-arbejde

Aarsleff har investeret i to nye intelligente bulldozere til arbejdet på Femernprojektet. De nye maskiner kan fjernsupporteres og gør jordarbejdet mere effektivt.

FLC-entreprenør forgylder medarbejderne

Aarsleff dobler op på medarbejderaktier og uddeler aktier for 39 millioner kroner. En investering på 15.000 kroner for tre år siden er 47.000 kroner værd i dag.

Ingen godstog i Femern-tunnel uden ny Storstrømsbro

En ny Storstrømsbro er en forudsætning for, at godstog kan ledes via Femern-forbindelsen og den nye transportkorridor i Europa.

Programmet klar til World Tunnel Congress 2023

Årets World Tunnel Congress finder sted i Athen fra 12. til 18. maj. Det er den græske tunnelsammenslutning, der arrangerer, og temaet bliver underjordiske udvidelser.

Der er kommet fart på brobyggeri

Arbejdsgangene er kommet på plads, så produktionen af broelementer til Storstrømsbroen nu kører på højtryk.

Tyske virksomheders sortsyn lysner langsomt

Det er femte måned i træk, at tyske virksomheders tillid til landets økonomi er i bedring, skriver økonom.

Tyske selvstændige nyder tilbagelænede danskere

Mange tyskere finder i disse år vej til Lolland. Blandt dem er Anja Böckel, der er jordemoder, og hendes mand Fabian, som er radiolog.

Annonce