Femernbæltregionen vokser

Med Roskilde Kommunes indtræden i Femern Belt Development sættes der for alvor streg under, at Femernprojektet ikke bare er et spørgsmål om at forbinde to yderområder. Roskilde er de facto en del af hovedstadsregionen i Danmark, og dermed er hovedstadsområdet nu også formelt en del af Femernbæltregionen.

I Roskilde kigger de nu lige så meget mod syd som mod øst, når virksomhederne skal finde opgaver og kunder. Og virksomhederne på Sydsjælland og Lolland-Falster kan også med fordel kigge mod nord, når der skal indgås de partnerskaber, der er afgørende for at kunne løfte de helt tunge opgaver.

Tak for at invitere indenfor i indbakken og tak for at læse med.

Bernt Hertz Jensen
Redaktør

Roskilde melder sig ind Femern Belt Development

Den erhvervsdrivende fond Femern Belt Development, der arbejder for at Femernprojektet skal give vækst og forretning til danske virksomheder, er blevet et medlem rigere.

Vagtfirma vil udnytte netværk til FSC-opgaver

CS Vagt håber på levering af flere serviceydelser, når den tekniske indmad i Femern Bælt-tunnelen skal installeres. Det nye FSC-konsortium har allerede følere ude.

Flere ledige giver lettere Femern-rekruttering

Leder af Femern Agency, Per Bech Grønning, er godt tilfreds med rekrutteringen af dansk arbejdskraft til Femern-projektet. Og stigende arbejdsløshed er ikke et problem – tværtom.

Epoxy får det hele til at glide

Når 73.500 tons tunge betonelementer skal skubbes ud fra elementfabrikken på skinner, der også er lavet af beton, kræver det smøring. KBT har netop vundet millionkontrakt på at få alting til at glide lidt lettere.

Ledige job