Det sker i virkeligheden

Nu sker der for alvor noget både på selve Femernprojektet og rundt om. Modulbyggeren Adapteo knokler på højtryk for at blive færdig med FLC-village, så den midlertidige landsby er klar til det endelige rykind til sommer.

15 kilometer fra byggepladsen er der også voldsom gang i den. Maribo erhvervspark er gået fra at være en vild idé og et kommunalt sats til at være et ualmindelig løfterigt og spændende udviklingsprojekt. Og at private interesser nu er gået ind i projektets videre faser vidner om, at Femerntunnelen gør mere ved regionen end bare at skabe en genvej mellem Danmark og Tyskland. Det er en fornøjelse at være vidne til.

Tak for at læse med og tak for pladsen i indbakken.

Bernt Hertz Jensen
Redaktør

Tysk ejendomskonsulent skal sælge 900.000 kvadratmeter erhvervspark på Lolland

Første etape af Maribo Erhvervspark er udsolgt, og nu starter salget af resten. Opgaven er lagt i hænderne på det tyske ejendomskonsulentfirma Robert C. Spies’ danske datterselskab.

Pavillonleverandør har travlt: Skal have 160 værelser klar på to måneder

Fra nu af og frem til udgangen af april skal Adapteo bygge fire boligmoduler om dagen. Så kan ”håndværkerbyen” på Femern-byggepladsen huse 1344 tunnelarbejdere.

Konkurrence giver flere unge lyst til erhvervsuddannelse

DM i Skills giver stor stigning i unges lyst til at tage en erhvervsuddannelse samt forældres lyst til at anbefale en til deres børn. Det viser ny undersøgelse fra Epinion.

Stort gennembrud for Maribo erhvervspark

De første 111.000 kvadratmeter af i alt næsten 900.000 i Maribo erhvervspark er solgt. Nu overlader Business Lolland-Falster salgsarbejdet til Robert C. Spies på vegne af ejeren – lensgreve Christoffer Knuth.

Annonce