Det er dejligt at dele – og deltage

Medarbejderaktier klinger sådan lidt af it-branchen i de vilde dage i dot-com-nullerne. Men i en tid, hvor kvalificerede medarbejdere, især indenfor bygge- og anlægsbranchen, er ligeså svære at finde som sol i november, giver det ualmindelig god mening at knytte medarbejderne tættere til virksomheden.

Medejerskab hæver loyaliteten, sætter farten i svingdøren ned og øger motivationen. Det har ydermere den positive bivirkning, at medarbejderne umiddelbart vil kunne se fornuften i at gøre jobbet godt og effektivt, idet deres private bundlinje nu hænger direkte sammen med virksomhedens.

Aarsleffs model for medarbejderaktier, hvor aktierne deponeres i tre år for derefter at blive fordoblet af virksomheden, er et mægtig sympatisk bud på en måde at imødegå manglen på arbejdskraft og bør danne skole.

Tak for pladsen i indbakken og tillykke med sommertiden.

Bernt Hertz Jensen
Redaktør

FLC-entreprenør forgylder medarbejderne

Aarsleff dobler op på medarbejderaktier og uddeler aktier for 39 millioner kroner. En investering på 15.000 kroner for tre år siden er 47.000 kroner værd i dag.

Ingen godstog i Femern-tunnel uden ny Storstrømsbro

En ny Storstrømsbro er en forudsætning for, at godstog kan ledes via Femern-forbindelsen og den nye transportkorridor i Europa.

Intelligente bulldozere på Femern-arbejde

Aarsleff har investeret i to nye intelligente bulldozere til arbejdet på Femernprojektet. De nye maskiner kan fjernsupporteres og gør jordarbejdet mere effektivt.

Der er kommet fart på brobyggeri

Arbejdsgangene er kommet på plads, så produktionen af broelementer til Storstrømsbroen nu kører på højtryk.

Annonce