Den der vover tidligt, vinder på sigt

For et års tid siden var Erhvervspark Maribo i det store hele bar mark. Om et års tid indvies første fase af Hub 48 Maribo, og om et par år står der 50.000 erhvervsbyggeri. At investere over en kvart milliard kroner i erhvervsbyggeri på en forblæst mark i et udkantsområde kræver – udover penge – en god portion mod og visioner.

Peper & Söhne kommer til Femernregionen med både visioner og risikovillighed, og de kan være katalysator for den ketchupeffekt, der for alvor sætter gang i det regionale væksteventyr.Og det er nu, man skal hoppe på, hvis man vil med.

Tak for at læse med og tak for pladsen i indbakken.

Bernt Hertz Jensen
Redaktør

Peper & Söhne klar til at investere en kvart milliard kroner på Lolland

Den tyske ejendomsudvikler bag Hub 48 Maribo-projektet er parat til at lade tegnebogen følge snakketøjet. Det 50.000 kvadratmeter store erhvervs- og logistikcenter er første skridt på international vækstrejse.

”Tag fat på mig”: DS Flexhal løb med opmærksomheden

DS Flexhal skal stå for opførelsen af Hub 48 Maribo, og direktøren kunne holde hof, da Business Lolland-Falster holdt bygge- og anlægskonference i Nykøbing Falster. Femernforbindelsen smitter af på Hobro.

Rambøll satser hårdt på rådgivning om bæredygtighed

Rambøll har oprettet en ny, national enhed for rådgivning om bæredygtighed. Målet er at blive den foretrukne rådgiver i bygge- og ejendomsbranchen.

Tysk erhvervsliv forventer stagnation

27.000 tyske virksomheder er blevet spurgt om deres forventninger til 2023. Stemningen er overvejende negativ, men der er trods alt stigende optimisme – især indenfor byggeriet.