Arbejdshavn og elementfabrik for fremtiden

FLC’s arbejdshavn i Rødbyhavn er med sine 500.000 kvadratmeter bassinareal den største af sin art i Danmark. Det er lidt af en mundfuld – selv for en stor operatør som Blue Water Shipping. Sammen med elementfabrikken udgør den et enormt aktiv, der vil kunne gøre en stor forskel  i de kæmpe infrastruktur-projekter, der er undervejs i Europa.

Senest er udbuddet om opførelsen af verdens første kunstige energiø ud for den belgiske Nordsøkyst netop afgjort, og arbejdet skal til at begynde. Den grønne omstilling og integrationen mellem Skandinavien og resten af Europa er ikke længere bare fremtidsmusik og skåltaler. Det er tid til at få formaliseret permanentgørelsen af anlæggene ved Femernbyggeriet.

Tak for din tid og for pladsen i din indbakke.

Bernt Hertz Jensen
Redaktør

Enorm interesse for Hub 48 Maribo

Allerede inden det første prospekt er sendt i trykken er mægleren, der skal stå for udlejningen af Hub 48 Maribo, blevet bestormet af interesserede lejere.

Blue Water opruster i Rødbyhavn

Der er behov for flere ansatte hos Blue Water, som varetager driften af arbejdshavnen for FLC.

FLC-selskab skal bygge verdens første energiø

Belgiske DEME, der er en del af FLC-konsortiet, skal være med til at bygge verdens første kunstige energiø. Energiøen Princess Elisabeth Island kommer til at ligge 45 kilometer fra kysten i den belgiske del af Nordsøen.

Halv million kvadratmeter havn er en nicheopgave

Blue Water er en storspiller inden for shipping-, transport- og logistikløsninger. Arbejdshavnen ved Femernbyggeriet er deres hidtil største opgave inden for havnedrift.

Annonce