Støbearbejdet på det første tunnelsegment er allerede i fuld gang. Femern A/S ønsker ikke at svare på, hvad det vil betyde, hvis projektet skal udskydes på dette fremskredne tidspunkt.

Støbearbejdet på det første tunnelsegment er allerede i fuld gang. Femern A/S ønsker ikke at svare på, hvad det vil betyde, hvis projektet skal udskydes på dette fremskredne tidspunkt. Foto: Femern A/S

Femern A/S: Scandlines er bekymret for konkurrence

Det statslige bygherreselskab bag Femernforbindelsen har ikke meget til overs for den kritik af projektets CO2-regnskab, der rejses i en KRAKA-rapport bestilt af Scandlines. Femern A/S afviser dog at forholde sig konkret til kritikken.

Blandt andet Aalborg Portland er i gang med forsøg med genindvindig af CO2 fra cementproduktion. Det vil transportordfører, Stinus Lindgreen fra Radikale Venstre, gerne have svar på, om man skal afvente i forhold til Femern projektet.

Blandt andet Aalborg Portland er i gang med forsøg med genindvindig af CO2 fra cementproduktion. Det vil transportordfører, Stinus Lindgreen fra Radikale Venstre, gerne have svar på, om man skal afvente i forhold til Femern projektet. Foto: Aalborg Portland

Transportministeren skal redegøre for Femern projektets CO2-regnskab

En ny KRAKA rapport har rejst tvivl om, hvor grøn Femernforbindelsen egentlig er. Nu vil radikal folketingspolitiker have svar på, hvornår tunnelen kommer til at gøre en CO2-forskel.