CS Vagt leverer ikke kun vagtservice, en stigende del af forretningen er levering af og kontrol af brand- og redningsudstyr som blandt andet denne beredskabscontainer, som der står op til flere af på byggepladsen i Rødbyhavn.

CS Vagt leverer ikke kun vagtservice, en stigende del af forretningen er levering af og kontrol af brand- og redningsudstyr som blandt andet denne beredskabscontainer, som der står op til flere af på byggepladsen i Rødbyhavn. Foto: Denny Michael Jakobsen

Vagtfirma vil udnytte netværk til FSC-opgaver

CS Vagt håber på levering af flere serviceydelser, når den tekniske indmad i Femern Bælt-tunnelen skal installeres. Det nye FSC-konsortium har allerede følere ude.

José Villafranca fra FSC

Allerede nu er José Villafranca, der er division manager for det nye FSC-konsortium, på jagt efter danske underleverandører. Her (midt i billedet) i samtale på Femern Link Business Conference 2022. Foto: Bernt Hertz Jensen.

FSC efterlyser danske underleverandører

Det er med at byde sig til for danske virksomheder, der kan levere højteknologiske løsninger til de tekniske og mekaniske installationer i Femern-tunnelen. Fra juni 2023 er indhenter det nye konsortium tilbud, men allerede nu vil FSC gerne høre fra potentielle leverandører.

3F Byggergruppen logo

Fagforeningen 3Fs byggegruppe håber på, at SICE-Cobra-konsortiet vil tage ved lære af FLC og overholde danske overenskomster.

Fagforening håber på ”FLC-model” fra SICE-Cobra

3Fs byggegruppe roser Femern A/S og navnlig FLC for at overholde danske overenskomster og tilbyde ordnede forhold for både danske og udenlandske ansatte. Fagforeningen håber derfor også, at SICE-Cobra konsortiet vil tage ved lære af den model, når de skal i gang med de tekniske installationer i tunnelen.