FB Suppliers' bestyrelse foreslår, at foreningens vedtægter skal ændres til også at omfatte andre større infrastrukturprojekter i Danmark. Her bestyrelsesformand Lars Stuckert (tv), daglig leder Henriette F. Klement og Vagn Petersen.

FB Suppliers' bestyrelse foreslår, at foreningens vedtægter skal ændres til også at omfatte andre større infrastrukturprojekter i Danmark. Her bestyrelsesformand Lars Stuckert (tv), daglig leder Henriette F. Klement og Vagn Petersen. Arkivfoto: Jan Knudsen

FB Suppliers vil udvide reviret

Bestyrelsen for netværksforeningen FB Suppliers lægger op til at ændre vedtægterne. For fremtiden skal foreningen arbejde uden geografiske begrænsninger og også dyrke andre infrastrukturprojekter end Femernforbindelsen.

CS Vagt leverer ikke kun vagtservice, en stigende del af forretningen er levering af og kontrol af brand- og redningsudstyr som blandt andet denne beredskabscontainer, som der står op til flere af på byggepladsen i Rødbyhavn.

CS Vagt leverer ikke kun vagtservice, en stigende del af forretningen er levering af og kontrol af brand- og redningsudstyr som blandt andet denne beredskabscontainer, som der står op til flere af på byggepladsen i Rødbyhavn. Foto: Denny Michael Jakobsen

Vagtfirma vil udnytte netværk til FSC-opgaver

CS Vagt håber på levering af flere serviceydelser, når den tekniske indmad i Femern Bælt-tunnelen skal installeres. Det nye FSC-konsortium har allerede følere ude.

Billede fra Silvertown byggepladsen

Teleanalytiker Torben Rune er rådgiver på Silvertown tunnelprojektet i London. Her har man foreløbig boret de første 20 meter af i alt 1.400. Foto: Silverlinx

Fuld radiodækning under Femern Bælt

Både mobiltelefoner og tablets, gps og bilradioen vil virke i Femern tunnelen. Radiodækningen er nemlig en kritisk del af sikkerhedsberedskabet. Men det er ikke helt ligetil at få bilradioen til at spille 40 meter under havet, fortæller teleanalytiker Torben Rune.

José Villafranca fra FSC

Allerede nu er José Villafranca, der er division manager for det nye FSC-konsortium, på jagt efter danske underleverandører. Her (midt i billedet) i samtale på Femern Link Business Conference 2022. Foto: Bernt Hertz Jensen.

FSC efterlyser danske underleverandører

Det er med at byde sig til for danske virksomheder, der kan levere højteknologiske løsninger til de tekniske og mekaniske installationer i Femern-tunnelen. Fra juni 2023 er indhenter det nye konsortium tilbud, men allerede nu vil FSC gerne høre fra potentielle leverandører.