Femern Agency er et fremskudt jobcenter og Femernprojektets eget rekrutteringskontor. Det er en del af beskæftigelsesindsatsen i forbindelse med Femernprojektet. Femern Agency er et samarbejde mellem jobcentrene i Lolland og Guldborgsund Kommuner og Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR).

Femern Agency er et fremskudt jobcenter og Femernprojektets eget rekrutteringskontor. Det er en del af beskæftigelsesindsatsen i forbindelse med Femernprojektet. Femern Agency er et samarbejde mellem jobcentrene i Lolland og Guldborgsund Kommuner og Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR). Arkivfoto: Femern Agency

Femern-jobfest på Lolland-Falster og Sydsjælland

De seneste tre år er der skabt 2.712 nye jobs i bygge- og anlægssektoren i de fem kommuner på Lolland-Falster og Sydsjælland. Det viser nye tal fra Styrelsen for Arbejdsmarked og rekruttering.

Per Bech Grønning fra Femern Agency mener, at lærlinge kan sikre lokal arbejdskraft på Lolland-Falster.

Per Bech Grønning fra Femern Agency mener, at lærlinge kan sikre lokal arbejdskraft på Lolland-Falster. Foto: Femern Agency

Lærlinge kan sikre lokal arbejdskraft

Trods skrumpende lokalbefolkning ser Femern Agency ingen problemer i den nærmeste fremtid med at skaffe arbejdskraft til Femern-projektet. Byggeriet oplever fortsat stor national tiltrækningskraft, og lærlinge kan være med til at holde arbejdskraften lokal, fortæller Femern-agencys leder.