Den 1. juni 2023 var der et inspirerende netværksmøde for medlemmerne på Lalandias grønne arealer, arrangeret af Hede Danmark.

Den 1. juni 2023 var der et inspirerende netværksmøde for medlemmerne på Lalandias grønne arealer, arrangeret af Hede Danmark. Foto: Merete Jensen

KRONIK: Når netværk får betydning for virksomheders succes

Jeg bliver ofte stillet spørgsmålet: Er det et ”arbejde” at netværke? JA, selvom jeg altså også har bunker af andre arbejdsopgaver. FB Suppliers i Rødbyhavn har været det perfekte udgangspunkt for national og international networking, skriver Merete Jensen fra Global Tunnelling Experts i denne kronik.

Det tog mellem 50 og 52 timer at støbe det første af i alt 711 tunnelsegmenter. Når alt kører efter planen, skal et 100-150 mand stort produktionshold kunne klare jobbet på 27 timer.

Det tog mellem 50 og 52 timer at støbe det første af i alt 711 tunnelsegmenter. Når alt kører efter planen, skal et 100-150 mand stort produktionshold kunne klare jobbet på 27 timer. Foto: Femern A/S

To tunnelsegmenter støbt – 709 resterer

Støbearbejdet på tunnelfabrikken i Rødbyhavn er i fuld gang. De første to segmenter er støbt, og mandag går man i gang med nummer tre af i alt 711. Men al begyndelse er svær, og de to første gik hverken hurtigt eller uden problemer.

FB Suppliers' bestyrelse foreslår, at foreningens vedtægter skal ændres til også at omfatte andre større infrastrukturprojekter i Danmark. Her bestyrelsesformand Lars Stuckert (tv), daglig leder Henriette F. Klement og Vagn Petersen.

FB Suppliers' bestyrelse foreslår, at foreningens vedtægter skal ændres til også at omfatte andre større infrastrukturprojekter i Danmark. Her bestyrelsesformand Lars Stuckert (tv), daglig leder Henriette F. Klement og Vagn Petersen. Arkivfoto: Jan Knudsen

FB Suppliers vil udvide reviret

Bestyrelsen for netværksforeningen FB Suppliers lægger op til at ændre vedtægterne. For fremtiden skal foreningen arbejde uden geografiske begrænsninger og også dyrke andre infrastrukturprojekter end Femernforbindelsen.