FB Suppliers

FB-Suppliers arbejder for at bringe danske og tyske virksomheder sammen om Femern-byggeriet. Her ses bestyrelsesformand Lars Stuckert (tv), konsulent Vagn Pedersen og contract manager Henriette Fjord Klement. Arkivfoto: Jan Knudsen, Folketidende.

FB-Suppliers har kig på Tyskland

Samarbejde på tværs af Femern Bælt er en fordel for både tyske og danske virksomheder. Og den regionale integration rækker langt ud over 2029, når tunnelen står færdig. Netværksorganisationen FB-Suppliers har allerede blikket rettet sydover.

FB-Suppliers website

FB-Suppliers nye website er både på engelsk og dansk, så de internationale kunder kan finde, hvad de leder efter. Men halvdelen af leverandørerne har "glemt" den engelske præsentation. Billede fra fbsuppliers.dk.

Femern-leverandører skal skrive engelsk

Halvdelen af medlemmerne af leverandørnetværket FB-Suplliers kun udfyldt deres præsentationer på dansk. 70 procent af medlemmernes egne hjemmesider er også kun på dansk. Det kan betyde stilhed i indbakken og tomme ordrebørger, fordi kunderne hovedsagligt taler og læser engelsk eller tysk, lyder det fra konsulentfiirmaet Provi.