FLC er i dag den største virksomhed i Lolland Kommune målt på antal ansatte. Kommunen regner med, at elementfabrikken vil kunne give op til 1.000 permanente jobs også efter tunnelen står færdig.

FLC er i dag den største virksomhed i Lolland Kommune målt på antal ansatte. Kommunen regner med, at elementfabrikken vil kunne give op til 1.000 permanente jobs også efter tunnelen står færdig. Foto: Femern A/S.

Femernprojektet forandrer Lolland

I 2029 kommer Lolland til at ligge i smørhullet midt mellem Hamburg og København. Men allerede nu har projektet gjort en enorm forskel. FLC er således den største virksomhed i Lolland Kommune målt på antal ansatte.

Ejendomskonsulentfirmaet Robert C. Spies’ danske datterselskab Robert C. Spies Nordics ApS er blevet tildelt retten til at planlægge og udvikle Maribo Erhvervspark.

Ejendomskonsulentfirmaet Robert C. Spies’ danske datterselskab Robert C. Spies Nordics ApS er blevet tildelt retten til at planlægge og udvikle Maribo Erhvervspark. Illustration: Business Lolland-Falster

Tysk ejendomskonsulent skal sælge 900.000 kvadratmeter erhvervspark på Lolland

Første etape af Maribo Erhvervspark er udsolgt, og nu starter salget af resten. Opgaven er lagt i hænderne på det tyske ejendomskonsulentfirma Robert C. Spies’ danske datterselskab.

Ejendomsrådgiver og -mæglerselskabet Robert C. Spies fra Bremen står blandt andet for udlejningen af det kommende Kellog's Hotel i en tidligere cornflakes-silo på havnefronten i Bremen. Gennem Hub 48 Maribo kan danske virksomheder få adgang til deres store tyske netværk.

Ejendomsrådgiver og -mæglerselskabet Robert C. Spies fra Bremen står blandt andet for udlejningen af det kommende Kellog's Hotel i en tidligere cornflakes-silo på havnefronten i Bremen. Gennem Hub 48 Maribo kan danske virksomheder få adgang til deres store tyske netværk. Illustration: Deluga Meisl Associated Architects

Enorm interesse for Hub 48 Maribo

Allerede inden det første prospekt er sendt i trykken er mægleren, der skal stå for udlejningen af Hub 48 Maribo, blevet bestormet af interesserede lejere.

Peper & Söhne var i al hast tilføjet til programmet til Business Lolland-Falsters bygge- og anlægskonference på CELF. Her præsenterede Marco Dibbern selskabets planer for Hub 48 Maribo.

Peper & Söhne var i al hast tilføjet til programmet til Business Lolland-Falsters bygge- og anlægskonference på CELF. Her præsenterede Marco Dibbern selskabets planer for Hub 48 Maribo. Foto: Bernt Hertz Jensen

Peper & Söhne klar til at investere en kvart milliard kroner på Lolland

Den tyske ejendomsudvikler bag Hub 48 Maribo-projektet er parat til at lade tegnebogen følge snakketøjet. Det 50.000 kvadratmeter store erhvervs- og logistikcenter er første skridt på international vækstrejse.