Ejendomsrådgiver og -mæglerselskabet Robert C. Spies fra Bremen står blandt andet for udlejningen af det kommende Kellog's Hotel i en tidligere cornflakes-silo på havnefronten i Bremen. Gennem Hub 48 Maribo kan danske virksomheder få adgang til deres store tyske netværk.

Ejendomsrådgiver og -mæglerselskabet Robert C. Spies fra Bremen står blandt andet for udlejningen af det kommende Kellog's Hotel i en tidligere cornflakes-silo på havnefronten i Bremen. Gennem Hub 48 Maribo kan danske virksomheder få adgang til deres store tyske netværk. Illustration: Deluga Meisl Associated Architects

Enorm interesse for Hub 48 Maribo

Allerede inden det første prospekt er sendt i trykken er mægleren, der skal stå for udlejningen af Hub 48 Maribo, blevet bestormet af interesserede lejere.

Expo Real

Business LF, Erhvervshus Sjælland og Femern Belt Development var sammen taget til Expo Real-messe for ejendomsinvestorer. Foto: Erhvervshus Sjælland.

Tyske investorer har kig på Femern regionen

Femernbyggeriet er en øjenåbner for tyske ejendomsinvestorer. Femern Belt Development, Erhvervshus Sjælland og Business Lolland-Falster var i fællesskab taget til investormesse i München, og de oplevede stor interesse for at investere i Femern regionen.